Portfolio Impact Scan

Verkrijg inzichten in de impact van uw portefeuille

Aan de basis van duurzame financiering ligt een toewijding aan een eerlijkere, inclusieve en milieubewuste wereld. Wij stellen financiële instellingen in staat om actief deelnemen aan deze beweging.

Our Portfolio Impact Scan biedt een aanpak op maat voor financiële instellingen om hun sociale en milieueffecten te meten. Door een alomvattend en diepgaand begrip van de grootste kansen en risico’s in de waardeketen ondersteunen we investeerders bij het identificeren van prioriteitsgebieden voor hun impactstrategie, waardoor ze de toekomstgerichte inzichten krijgen die nodig zijn om op lange termijn waarde te creëren.

Diverse Impact Perspectieven

Verken het bereik van uw investeringen met onze gespecialiseerde scans die waardevolle statistieken bieden over maatschappelijke en ecologische domeinen:

Monitoren van biodiversiteit

Wij stellen bedrijven en wereldwijde investeerders in staat om het verlies aan biodiversiteit veroorzaakt doorhun complexe en diverse economische waardeketens. Onze oplossing consolideert informatie over biodiversiteit voor vijf oorzaken van biodiversiteitsverlies in een verenigd opslagplaats, tegemoetkomend aan specifieke eisen van initiatieven van de industrie en regelgevers (e.g. TNFD, CSRD, SFDR). 

Mensenrechten Assessments

Inzicht in de fijne kneepjes van sociale kwesties binnen waardeketens is van het grootste belang voor ethische en duurzame beleggingspraktijken. De Portfolio Impact Scan helpt inzicht te krijgen in de voetafdruk van geïnvesteerde bedrijven en hun waardeketens voor mensenrechtenschendingen en sociale onrechtvaardigheden, zoals als het risico op dwangarbeid, kinderarbeid en onderbetaling. 

Volledige externaliteiten check

Ontvang een volledig rapport met details over de bredere sociale- en milieu-externaliteiten gegenereerd door uw investeringen en hun waardeketens. Gebruik de informatie om financiële doelstellingen afstemmen op een bredere visie op sociale gelijkheid en milieu rentmeesterschap.

We hebben een baanbrekende tool ontwikkeld om financiële instellingen te helpen bij hun reis naar het meten van krediet- en investeringsactiviteiten en het rapporteren over de impact van hun portfolio.

Diepgaande verkenning van de waardeketen

De Portfolio Impact Scan dient als een robuust mechanisme voor het duiken in de ingewikkelde lagen van de impact van uw investeringen en de impact van hun waardeketens. Het gebruik van onze flagship Global Impact Database, biedt een gegevensgestuurde aanpak voor het afstemmen van investeringen met zowel financiële doelstellingen als het nastreven van duurzame, maatschappelijk verantwoorde resultaten. 

Dashboards en Rapporten

Navigeer door een schat aan bruikbare inzichten via onze intuïtieve dashboard, verduidelijking van de complexe lagen van uw portefeuille-entiteiten en hun toeleveringsketens. Dit leidt u naar het maken van geïnformeerde en verantwoorde investeringskeuzes.Profiteer van deze inzichten om strategische initiatieven voor risico’s te definiëren beperking en benutting van kansen, en dit alles terwijl vooruitgang wordt geboekt naar duurzame en strategische investeringspraktijken.

Bent u klaar om voorop te lopen in duurzaam beleggen?

Neem vandaag nog contact met ons op om uw financiële beslissingen om te zetten in krachtige middelen voor sociale- en milieubescherming. Verhoog uw investeringen naar benchmarks voor duurzaam succes en maak deel uit van de duurzame financiële revolutie.

Gerelateerde Links

Biodiversity impact dashboard

Biodiversiteit impact data

EU flags

SFDR PAI proxy data

scope 3 ii

Scope 3 emissie data

verschillende merken die werken met Impact

GID gebruikt in FD duurzaamheidsretailserie

×